Ticnology
Image default
Auto

Speciaal vervoer leasen

Het leasen van een bedrijfsauto is voor allerlei soorten branches een optie. Een beetje accountmanager bij een grote firma rijdt vaak een mooie, ruime stationwagen. Maar begin je bijvoorbeeld een eigen loodgietersbedrijfje, dan kun je ook een bestelauto als bedrijfswagen leasen. Zelfs een meubelbak kan je op deze manier financieren. Koelwagens, paardenwagens, busjes voor personenvervoer, je kan het zo gek niet bedenken of het is te regelen. Ook in een specifieke branche is leasen dus een mogelijkheid.

Bedrijfsauto leasen is makkelijker dan je denkt. Hoe specialer, hoe minder aanbod Wil je de wagen via een financial leaseafspraak rijden, hou dan rekening met het aanbod. Er wordt in dat geval namelijk vooral gewerkt met occasions. Hoe specialer de auto is, hoe kleiner dus ook het aanbod. Er zijn bijzonder veel leasebedrijven waar je een tweedehands bedrijfsauto kan leasen, en ieder bedrijf heeft zijn eigen aanbod, dat natuurlijk ook nog eens regelmatig wisselt. Internet is de perfecte verzamelplaats van alle adressen waar je terecht kan. Je eerst verdiepen in het soort bedrijfsauto dat je zoekt, en vervolgens een goede vergelijking maken biedt een goede basis om een bedrijf te vinden waarmee je in zee wilt gaan. Als het aanbod klein is, stel je je wensen desnoods iets bij.

Zelf inrichten of laten doenIn het geval van je eigen loodgietersbedrijfje heb je waarschijnlijk specifieke wensen over de inrichting van je busje. Houd er rekening mee dat niet alle leasebedrijven de inrichting van de auto verzorgen. Sommige mensen kunnen en willen dit liever zelf regelen. Wil je dit toch uit handen geven, zoek dan naar een bedrijf dat dit specifiek aanbiedt, zodat je weet dat zij hier ervaring mee hebben en je de bedrijfsauto helemaal naar eigen wens kan leasen. Het is wat extra moeite, maar als je de wagen hebt zoals je hem hebben wilt, is het heus de moeite waard.

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl