Ticnology
Image default
Auto

Voorbereid op reis met het vliegtuig

Als je een vlucht wilt boeken vanuit Nederland denk je al snel aan de luchthaven Schiphol, maar kleinere regionale luchthavens bieden tegenwoordig ook een groot aantal vluchten naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport zijn hier de voornaamste van. De opkomst van nieuwe vliegtuigmaatschappijen met concurrerende prijzen zorgen voor een jaarlijkse groei van het aantal passagiers. Bovendien werkt de overheid eraan de bereikbaarheid van Nederland via de lucht te behouden en te versterken, bijvoorbeeld door een intensievere samenwerking tussen Europese landen en door de bereikbaarheid via weg en spoor te verbeteren. 

Snelle ontwikkeling van Rotterdam The Hague Airport

Bij Rotterdam The Hague Airport (gelegen enkele kilometers boven Rotterdam) kan je een zakenreis of vakantie boeken naar meer dan 40 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Er wordt onder meer regelmatig gevlogen naar Istanbul, Kreta, London en München. Jaarlijks maken zo’n 1,5 miljoen passagiers gebruik van het vliegveld en er wordt gestaag doorgewerkt aan ontwikkelingen zoals een nieuwe aankomsthal en de toevoeging van nieuwe routes door maatschappijen. Hoewel Rotterdam Airport niet te vergelijken is met het enorme Schiphol, kan de kleinschaligheid fijn zijn omdat er een snelle doorlooptijd is en je makkelijk je weg kunt vinden binnen het gebouw.

Uitgerust je reis beginnen met de airport taxi Rotterdam

Deel van het ondernemen van een vakantie of zakenreis is uiteraard ook de rit naar het vliegveld toe. Eenmaal bepakt en bezakt moet je de bagage in de auto, trein of bus zien te krijgen, zoeken naar een parkeerplekje waardoor bovendien de kosten oplopen, of nog een eind lopen naar de ingang van het vliegveld. Dat kan ook makkelijker. Met de airport taxi Rotterdam bijvoorbeeld. Zo bespaar je moeite, kosten en stress en word je voor de ingang afgezet. Airport taxi Rotterdam, official partner van Rotterdam The Hague Airport, verzorgt vanaf 1995 het vervoer van en naar de luchthaven en heeft al meer dan 2 miljoen passagiers vervoerd. Je kan eenvoudig een taxi online bestellen, zodat je ontspannen bij het vliegveld aankomt je je reis uitgerust begint.

Voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/