Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

De aanstelling van een bekwame preventieadviseur

Heeft uw huidige preventieadviseur te veel werk? Of bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging? Dat moet u op zoek gaan naar een nieuwe preventieadviseur. De aanstelling van een nieuwe en bekwame preventieadviseur is geen opdracht waar u licht overgaat. Zo’n adviseur draagt een grote verantwoordelijkheid. Het is dus belangrijk dat u op zoek gaat naar een bekwame en betrouwbare kandidaat. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan kunt u rekenen op de hulp van adviesbureau Wiels te Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen. Deze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en staan u graag bij op verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan milieu, preventie en veiligheid op de werkvloer.

Een adviseur op maat van uw bedrijf

Bij de aanstelling van een nieuwe preventieadviseur komt heel wat kijken. Daarom staan deze specialisten met veel enthousiasme voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat de invulling van deze functie volledig wordt afgestemd op maat van uw bedrijf. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt de aanpak vastgelegd en worden de rollen en tijdstippen bepaald. Ook het uitvoeren van een welzijnsconformiteitsaudit kan een goed vertrekpunt zijn. Eens u de geschikte preventieadviseur aangesteld heeft, dient deze een ruim takenpakket tot een goed einde te brengen. Ook hier vertellen deze professionals u graag meer over. Wacht dus niet langer en vraag om hulp!

Vraag meer informatie aan dit adviesbureau

Moet u binnenkort voorzien in de aanstelling van een nieuwe, bekwame preventieadviseur? Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan beroep op de kennis en expertise van de deskundige medewerkers van adviesbureau Wiels. Wilt u een afspraak maken zodat u meer te weten kunt komen over hun werkwijze? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan meteen contact op met dit multidisciplinair team. Zij staan u graag te woord en helpen u meteen verder, zodat u de juiste man of vrouw aanstelt.

https://www.wiels.be/nl