Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een doeltreffende ongediertebestrijding binnen je bedrijf

Hoe vervelend het ook is, soms is ongedierte binnen je bedrijf gewoon onvermijdelijk. Hoe hard je ook je best doen, ongedierte als ratten, vlooien en fruitvliegen worden aangetrokken door de activiteiten van je bedrijf. Dat betekent echter niet dat je bij de pakken moet blijven zitten en het ongedierte zijn gang moet laten gaan. Ongediertebestrijding door een expert is cruciaal. Schakel daarom de expertise is van Valor Services Group. Dit bedrijf biedt zijn zakelijke klanten een ruime dienstverlening aan inzake hygiëne binnen het bedrijf. Ook een discrete en professionele ongediertebestrijding behoort hier toe. Lees verder en ontdek wat deze service inhoudt.

Ongediertebestrijding voor verschillende soorten ongedierte

Valor Services Group heeft expertise met de ongediertebestrijding van heel wat soorten ongedierte. Gaande van kakkerlakken en vlooien tot muizen en ratten, maar ook van muggen en wespen tot bedwantsen en fruitvliegen.  Voor ze aan de slag gaan met de ongediertebestrijding binnen je bedrijf stellen ze eerst een duidelijk plan op, dat ze vervolgens discreet gaan uitvoeren. De bestrijding en preventie van ongedierte gebeurt bovendien altijd volgens de HACCP-normen, waarvan je na afloop van de bestrijding een attest ontvangt. Ook na de eigenlijke ongediertebestrijding komen de Valoristen bovendien nog langs, voor en regelmatige preventie van het ongedierte. Zo ben je verzekerd van een uitstekende resultaat.

Ruime dienstverlening omtrent hygiëne

Valor Services Group biedt een ruime dienstverlening aan voor bedrijven in heel België. Zo behoort ook het reinigen van dampkappen in professionele keukens tot de mogelijkheden, net als een dieptereiniging van de volledige keuken of van je bedrijfssanitair. Wil je meer weten over wat het reinigen van dampkappen of een andere dienst van het bedrijf inhoudt? Dan vind je op de website van het bedrijf alle informatie over de mogelijkheden. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met het bedrijf met al je vragen. Aarzel dus niet om een offerte aan te vragen voor het reinigen van je dampkappen of voor ongediertebestrijding.