Ticnology
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop je boilies in deze hengelwinkel

Ben jij een fanatieke visser of wil je beginnen met de sport en ben je op zoek naar het nodige materiaal? Dan zit je goed bij Sportshop Hamme. In deze uitgebreide hengelwinkel vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om van jouw vismomenten een nog betere ervaring te maken. Ze hebben een zeer ruime webshop waar je alle producten aan scherpe prijzen kunt scoren. Zo ook boilies, om karpers te lokken.

Hoe werkt dit aas en waar moet je op letten?

Boilies zijn in principe niet meer dan kleine bolletjes deeg die je gebruikt als aas. Echter boek je met dit soort aas gegarandeerd succes en de beste resultaten. Dat komt omdat ze voornamelijk uit vismeel, eieren en water bestaan, en er worden geurstoffen aan toegevoegd waaraan de karpers die jij aan je haak wilt slaan niet kunnen weerstaan. Door het mengsel te koken ontstaat er een hard rond aas, dat lang meegaat, ook als het al een tijdje in het water ligt. De kans dat je lang moet wachten tot je beet hebt is echter zeer klein, want karpers kunnen echt niet weerstaan aan de lokstoffen van boilies. Welke boilies jij best koopt hangt enorm af van de situatie. De locatie waar je vist speelt bijvoorbeeld mee, maar ook het tijdstip is belangrijk, en het seizoen van het jaar. Met al deze factoren moet jij dus rekening houden wanneer je boilies gaat kopen in deze hengelwinkel. Als je in het vroege voorjaar gaat vissen op karpers, kies je best voor boilies vol koolhydraten. Tijdens de zomer heb je dan helaas weer een stuk minder kans om karper aan je haak te slaan, omdat het water voldoende natuurlijk voedsel voor deze vissen bevat. In het najaar lok je karpers gemakkelijk met voedzame boilies, en in de winter kies je best voor licht verteerbaar aas.

Vind het aas dat jij nodig hebt

Met al deze tips in je achterhoofd bij het kopen van boilies in deze hengelwinkel, vind jij zeker weten het beste aas om je slag te slaan. Je kan rustig een kijkje nemen in de webshop van Sportshop Hamme om het uitgebreide aanbod en de vele aanbiedingen te bekijken. Ontdek de vele merken die ze aanbieden en plaats eenvoudig een bestelling!

https://www.sportshophamme.be/nl/