Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers voor elke toepassing

Heeft u metalen lockers nodig voor uw bedrijf? Lockers zijn de beste manier voor uw gasten, klanten of medewerkers om hun waardevolle bezittingen in op te slaan. Ook kunt u lockers gebruiken als opslagplaats voor specifieke zaken. De beste metalen lockers vindt u natuurlijk bij Eurobox Continental, een bedrijf uit Wijnegem in Vlaanderen met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van lockers van allerlei formaten en de hoogste kwaliteit. Alle lockers zijn voorzien van sloten en zeer sterke scharnieren, waardoor ze gegarandeerd lang meegaan (mits er natuurlijk verantwoordelijk mee wordt omgesprongen). De lockers zijn beschikbaar in standaardformaat, maar kunnen desgewenst ook op maat worden gemaakt. Mocht u specifieke wensen hebben op het vlak van design of kleur, dan bent u ook daar van harte welkom mee. U krijgt uw eigen specifieke ontwerp.

Metalen lockers met ervaring gemaakt

Eurobox Continental heeft ruim 25 waardevolle jaren ervaring met het leveren van speciale garderobekasten en metalen lockers. De meeste klanten van het bedrijf zijn kantoren en industriebedrijven, maar er wordt ook veel geleverd aan scholen. Daarnaast worden er met regelmaat magazijnen ingericht. Wat de aanvraag voor metalen lockers ook mag zijn, het is de klant die centraal staat. Er wordt geluisterd naar uw wensen en samen met u wordt een ontwerp opgesteld. Alle producten zijn in Europa geproduceerd, waardoor uw lockers snel kunnen worden aangeleverd. Bovendien krijgt u maar liefst 12 jaar garantie op de deuren van de lockers.

Waarom kiezen voor dit bedrijf?

Bij Eurobox Continental te Wijnegem in Vlaanderen krijgt u een pasklare oplossing voor elke lockervraag. Wat voor metalen lockers u ook zoekt, deze worden via snelle service aan u geleverd. De producten zijn uiterst flexibel, wat inhoudt dat u veel vrijheid heeft in het bepalen van het ontwerp. Ook kunt u kiezen wat voor sluiting uw lockers moeten hebben: of dit digitaal geregeld moet worden, of met hulp van een pas. U ontvangt professioneel advies, waardoor het mogelijk is de beste oplossing te vinden.

https://eurobox.be/