Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw administratie is altijd bereikbaar bij deze boekhouder in Turnhout

Hoewel digitaal boekhouden voor jonge ondernemers de standaard is geworden, zijn er nog steeds genoeg ondernemers die hun boekhouding op papier voeren. Een nadeel van een papieren boekhouding is dat u uw boekhouder altijd moet bellen met vragen of dat u speciaal naar kantoor moet rijden om de administratie in te zien. Met een digitale boekhouding heeft u dit probleem niet en kunt u uw boekhouding altijd en overal inzien. Een boekhouder in Turnhout van QFK Tax Accountants kan u helpen bij het starten van een digitale boekhouding of bij het digitaliseren van uw bestaande administratie.

24/7 bereikbaar

Digitaal boekhouden gebeurt via een online platform. Op dit platform kunt u uw gegevens 24 uur per dag en zeven dagen per week inzien. U hoeft nooit meer speciaal naar kantoor te rijden en ook op reis of midden in de nacht kunt u inloggen als u dat zou willen. Een bijkomend voordeel is dat u uw administratie ook op ieder gewenst moment digitaal kunt aanleveren voor uw boekhouder in Turnhout. U hoeft geen afspraak te maken of langs te komen op kantoor, maar doet dit eenvoudig online.

Veiligheid

Digitaal boekhouden kan spannend klinken, want waar zijn uw gegevens dan opgeslagen? En kan er niets kwijt raken? Het boekhoudportaal van de boekhouder in Turnhout is veilig en betrouwbaar. Uw data zijn online opgeslagen en kunnen niet zomaar verdwijnen. Dit is veiliger dan uw administratie op kantoor bewaren, waar het bijvoorbeeld kwijt kan raken, gestolen kan worden of waar een brand de administratie kan verwoesten. Online zijn uw gegevens op verschillende plekken opgeslagen en is er bij een technisch probleem altijd een online kopie.

Start nu met digitaal boekhouden

De boekhouder in Turnhout van QFK Tax Accountants kan u helpen bij het starten van een digitale boekhouding of het overzetten van uw papieren administratie. Ook wordt u wegwijs gemaakt in het online boekhoudportaal.