Ticnology
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wil je graag meer weten over een epoxyvloer?

Epoxyvloeren worden het laatste decennia steeds populairder binnen de bedrijfswereld. Er zijn dan ook talloze voordelen verbonden aan dit type vloer! ABBI Industrie, een onderneming met meer dan 30 jaar ervaring, heeft de deskundigheid in huis wanneer een epoxyvloer of PU gietvloer niet zou misstaan op de werkvloer. Hieronder vertellen we je graag meer over deze twee verschillende types vloerbekleding.

Kies voor een duurzame epoxyvloer of PU gietvloer

De kwaliteiten van epoxyvloeren en PU gietvloeren spelen natuurlijk een rol in de keuze van jouw bedrijf. Beide vloeren zijn een duurzame optie, zijn chemisch bestand, stevig (ze kunnen dus tegen een stootje!), makkelijk in onderhoud en hebben een hoge krasbestendigheid. Investeren in een PU gietvloer of epoxyvloer is dus altijd een goede beslissing qua duurzaamheid en veiligheid. Bovendien kunnen ze door de experts van het bedrijf geplaatst worden op elke ondergrond. Ideaal dusvoor zowel grote internationale firma’s als kleinschalige bedrijven . Je vraagt je misschien af wat het totale kostenplaatje gaat zijn van een PU gietvloer of epoxyvloer. ABBI Industrie hanteert enkel en alleen de meest eerlijke aanpak. De bestaande onderlaag en de nodige dikte van de epoxyvloer of PU gietvloer spelen een rol. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de uiteindelijke prijs per vierkante meter. Elke dag opnieuw kan je rekenen op puur vakmanschap. Wat de toepassing ook is, het team van ABBI Industrie gaat met plezier aan de slag met een epoxyvloer of PU gietvloer. Van klantvriendelijke service gesproken!   

Contacteer deze professionals

De uiterst vriendelijke en ervaringsdeskundige medewerkers van ABBI Industrie hebben voor elk bedrijf een oplossing en design op maat. Wil je graag meer weten over epoxyvloeren of PU gietvloeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het bedrijf. Ook voor een gratis offerte kan je bij hen terecht. Neem telefonisch contact op met deze specialisten, stuur ze een e-mail of vul het online contactformulier in.

 

https://www.abbi.be/