Ticnology
Image default
Industrie

Deze experts zorgen voor een mechanisch onderhoud van machines

Hebben de onderdelen van uw machinepark nood aan een mechanisch onderhoud? Dan zit u goed bij de specialisten van BDI-Tech, gevestigd in Adegem. Zij gaan graag aan de slag met een kleine herstelling, een nauwkeurige controle of net een volledig onderhoud van uw machinepark. Ook voor het verzorgen van een totaalproject, draai-en freeswerken kunt u terecht bij dit Belgisch bedrijf. Geen enkel project of taak is te ingewikkeld voor deze specialisten. Bent u benieuwd naar wat ze zoal voor u kunnen doen? Lees hieronder meer over mechanisch onderhoud en hun andere taken.

Geniet van feilloze service

Zowel een preventief als een correctief mechanisch onderhoud uitvoeren, behoort tot het takenpakket van BDI-Tech. Dankzij hun jarenlange ervaring en professionele aanpak bent u er zeker van dat u nog jaren kunt genieten van uw machinepark. Na een controle van elk apart onderdeel van de machine, wordt er bepaald welk stuk er precies een onderhoud of herstelling nodig heeft. Het mechanisch onderhoud wordt uitgevoerd in hun eigen atelier of gewoon ter plekke. Verschillende grote en kleine bedrijven hebben de staat van hun machinepark reeds toevertrouwd aan deze experts binnen het vak. Maakt u binnenkort ook deel uit van het klantenbestand?

Contacteer het bedrijf vandaag nog

De vriendelijke medewerkers van BDI-Tech staan klaar met een antwoord op al uw vragen over een mechanisch onderhoud. Misschien bent u eerder op zoek naar een technisch tekenaar die weet van aanpakken, een frezer, een draaier of een professionele storingstechnieker? Ook dan kunt u bij hen terecht. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, contacteer ze per telefoon of stuur een e-mail met al uw vragen. Zij nemen zo snel mogelijk contact op om aan de slag te gaan met al uw professionele wensen.    

https://bdi-tech.be/