Ticnology
Image default
Hobby en vrije tijd

Schuurverwarming voor in de winter

Je wilt tijdens de herfst of winter rustig met je vrienden  voetbal kijken in je schuur of rustig onder de mannen iets drinken maar het is er altijd zo koud maar je weet niet wat nu de beste optie is om je schuur te verwarmen.

 De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische verwarmingen. De elektrische verwarming is een veel gekozen  keuze als kleine verwarming om te gebruiken in schuren. Elektrische verwarming kan op korte tijd je schuur helemaal verwarmen, ook nog eens tegen lage prijs. Het nadeel is dat je gebruik moet maken van een kabel die door je schuur loopt wat natuurlijk niet handig is, ook kan je hem niet overal plaatsen omdat hij in de buurt van een stopcontact geplaatst moet worden.

 Een alternatief om van de onhange snoeren en kabels af te zijn is een verwarming op diesel. Deze kan je overal in je schuur plaatsen zonder de ergernissen datje de kabel ziet liggen of erover struikelt.  Het nadeel van deze verwarming is dat je nare geurtjes in je schuur verkrijgt.

Het derde en volgens ons beste alternatief is een gaskanon gebruiken als verwarming.  Het voordeel van gaskanonnen is  dat je geen nare geurtjes in je scheur krijgt  en dat je ook  geen gebruik moet maken van een kabel die in het stopcontact moet.   Indien je een gaskanon uit iets duurder segment koopt kan je over verschillende extra handig functies beschikken. Het handigste aan gaskanon is dat je  ‘s morgens kan instellen op welke uur het moet aanspringen in de avond, dus bijvoorbeeld als je vriend of familie om 8uur komt kan je zorgen dat hij om half 8 aanspringt zodat je schuur om 8uur verwarmt is.

Indien je nog ander tuingereedschap zoals een veegmachine of heggenschaar nodig hebt kan je  deze altijd bij de online aanbieder fuxtec kopen.

Voor meer info : http://www.fuxtec.nl/