Ticnology
Image default
Bedrijven

Het correct afdekken van je zwembad

Ben jij zo’n geluksvogel met een eigen zwembad? Wat een luxe he, lekker een verfrissende duik kunnen nemen wanneer je daar behoefte aan hebt. Echter, weet je dan waarschijnlijk ook wel hoeveel werk het onderhouden van een eigen zwembad is. Je moet zorg dragen dat de kwaliteit van het water voldoende blijft en altijd op temperatuur is wanneer je er gebruik van wilt maken. Te warm water is jammer maar te koud water is zeker geen optie. Gelukkig zijn er ook diverse mogelijkheden om het onderhoud van je zwembad in ieder geval een stukje makkelijker te maken en je ook weer wat werk uit handen te nemen. Zo kun je gebruik maken van zwembad solar lamellen, waarmee je je zwembad met een eenvoudige druk op de knop kunt afdekken of juist weer kan gaan gebruiken.

Zonnelamellen zwembad zorgen er dus voor dat de kwaliteit van je water beter te waarborgen is en dat de temperatuur van je water stabiel blijft. Door te kiezen voor zonne-energie heb je bovendien ook nog eens een milieuvriendelijke optie die ook nog eens zeer vriendelijk is voor je portemonnee. Door het gebruik van zonne-energie is het namelijk een stuk eenvoudiger om je watertemperatuur altijd stabiel en aangenaam te houden. Dit maakt dat je dus ook minder brandstof hoeft te verbruiken om de temperatuur te regelen.

Zoals gezegd helpen lamellen dus ook bij het behouden van de kwaliteit van je zwembadwater. Wanneer je je zwembad bij ongebruik niet afdekt, krijgen allerlei invloeden van buitenaf vat op je zwembadwater. Denk hierbij aan de zure regen die weleens valt of blaadjes of andere plantenrotzooi, maar vergeet vooral ook niet de eenden, ganzen en andere watervogels. Zij zullen jouw zwembad al gauw zien als een luxe sloot en zich huisvesten. Door het zwembad af te dekken kunnen zij er niet bij en kunnen zij het water ook niet vies maken.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl