Ticnology
Image default
Bedrijven

Vacuumtechnische tilsystemen voor een verbeterede ergonomie

Vacuümheffen heeft een aantal voordelen die het ideaal maken om zware voorwerpen te verplaatsen. De vacuümdruk zorgt voor een krachtige afdichting die kan worden gebruikt om stevig en veilig voorwerpen met zuigkussens vast te leggen.

 

De voordelen

Het gebruik van een vacuüm tilsysteem helpt bij het voorkomen van rugproblemen, herhaalde spanningsbesmettingen en slechte lichaam verwondingen. Het is een populaire vorm van opheffing, want het is:

  • Snel – er is minder stilstand tussen liften, aangezien er geen slangen of kettingen nodig zijn.
  • Nauwkeurig – het zorgt voor precisieheffen.
  • Goedkoper – er is minder geld nodig om geld te besteden aan de arbeidskosten, omdat elke tilopdracht alleen door één persoon kan worden uitgevoerd.
  • Veilig – minder kans om schade te veroorzaken omdat het lucht gebruikt, waardoor het ideaal is om gevoelige materialen zoals glas te behandelen.
  • Flexibel – het kan gebruikt worden voor verschillende soorten materiaal van beton naar hout.

Of het nu gaat om zware materialen of gevolige materialen zoals glas, vacummheffen is altijd de beste oplossing voor het proces en voor de werkenemer. Kies daarom voor de kracht en veelzijdigheid van vacuum tilsystemen.

 

Soorten oplossingen

Vacuum tilsystemen bieden een uitgebreid aantal oplossingen op het gebied van pneumatiek en vacuümtechnologie zoals: Vacuüm Lift, Tilhulpen, Hijssysteem, Vacuüm heffers voor materialen en elementen zoals glas, composiet panelen, plaatwerk, keramiek en steen, marmeren glas, Hout, Laminaatpanelen, Chipboardpanelen / MDF.

Deze oplossingen zijn geschikt voor het transporten en draaien van zware materialen, plaatmetalen of houten planken en balken, zelfs met meer dan 20 meter lengte. Daarnaast ook voor aluminium- en staalplaten, roestige platen, lakens, platen, glasplaten en ruiten, stenen platen, gelamineerde spaanplaten en nog veel meer!

 

Industriele sector

Industriële Sectoren hebben elk een unieke situatie wanneer ze materialen verplaatsen.Het Vacuum lift concept gaat simpelweg over het aanbieden van onderscheidende categorieën die combineren om ladingen op te laden van 10kg of minder tot 400kg. Daarbij is te denken aan 2 type systemen, namelijk:

Vacuum tilhulpsysteem met vacuümbeheersysteem en met zijhandgreep in het algemeen, waarbij het design de natuurlijke werking van de exploitanten naboots. Dit assortiment producten blijft een goed standaardsysteem voor algemene bedrijfsprocessen, zoals zakheffen en doosverhoging.

De nieuwste oplossing maakt gebruik van een handige bediening en is ideaal voor snelle bediening met behulp van een triggerregelklepontwerp en stuurkopadapters die passen als een handschoen.

Afhankelijk van uw bedrijfsprocessing kiest u de oplossing die het beste bij u past. Laat daarom goed inventariseren waar uw behoefte ligt.

Voor meer info :